MonoDevelop reports Build Successful but there is no exe file

In MonoDevelop, I create a new solution (C# console application). It gives me a simple hello world program. I press the run button. I see "Build Successful" The terminal comes up and says:

Cannot open assembly '/home/beauxq/MonoProjects/cstest/cstest/bin/Debug/cstest.exe': No such file or directory.  Press any key to continue... 

I look in that bin/Debug directory and it is empty.

The build output:

Building: cstest (Debug|x86)  Build started 7/28/2016 9:29:40 AM. __________________________________________________ Project "/home/beauxq/MonoProjects/cstest/cstest/cstest.csproj" (Build target(s)):      Target PrepareForBuild:         Configuration: Debug Platform: x86      Target GenerateSatelliteAssemblies:     No input files were specified for target GenerateSatelliteAssemblies, skipping.      Target GenerateTargetFrameworkMonikerAttribute:     Skipping target "GenerateTargetFrameworkMonikerAttribute" because its outputs are up-to-date. Done building project "/home/beauxq/MonoProjects/cstest/cstest/cstest.csproj".-- FAILED  Build FAILED.      0 Warning(s)  ---------------------- Done ----------------------  Build successful. 

The same happens when I select "Build" from the menu. "Build Successful" but the directory is empty.

Replay

Category: mono Time: 2016-07-28 Views: 0

Related post

iOS development

Android development

Python development

JAVA development

Development language

PHP development

Ruby development

search

Front-end development

Database

development tools

Open Platform

Javascript development

.NET development

cloud computing

server

Copyright (C) avrocks.com, All Rights Reserved.

processed in 0.208 (s). 12 q(s)